Turkmenistan

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Turkmenistan

Некретнина на продају у Туркменистану

Туркменистан је држава централне Азије која се граничи са Авганистаном, Ираном, Казахстаном и Узбекистаном. Има поглед на Каспијско море. До 1991. године био је део Совјетског Савеза. Богат је гасним пољима, а главни град му је Ашхабат.

Да ли сте заинтересовани за некретнину на продају у Туркменистану? Туркменистан има пету највећу резерву природног гаса на свету, али уједно и једну од најкорумпиранијих и најрепресивнијих влада на свету, па није добро место у потрази за некретнином на продају. Донедавно је велики Туркменбаши Нијазов, кроз огроман култ личности, концентрисао моћ у потпуности у својој

рукама, контролисао медије, забрањивао оперу, балет, браду, дугу косу и репродукцију музике снимљене током јавних догађаја.

Туркменистан дозвољава изнајмљивање земље странцима, на било који период. Али ризици су велики. На крају, али не најмање важно, ризик девизног курса представља валута Туркменистана, Манат. Иако је сектор некретнина био успешан у многим деловима света, постоји бар једно место у успону: Туркменистан.

У центру града, експропријација се наставља док су некадашње совјетске четврти сравњене како би се направило место за велике зелене отворене просторе и нове улице прошаране зградама. Поред административних зграда, материјализоване су и десетине стамбених зграда са мермерним фасадама. Дакле, ови пројекти могу понудити многе некретнине на продају у Туркменистану.

Два велика играча у овом грађевинском процвату су француске и турске компаније, а конкуренција постаје све јача. Наравно, Ашхабат није једино место које има користи од грађевинског бума. Много новца се слива у планирано туристичко подручје у лучком граду Туркменбаши.

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 13205

Prodaja Трособан стан, Turkmenistan, Ashgabat, Ashgabat, villanova strisaili

11,530,758.40RSD
Prodaja
Трособан стан

378 m²
Одличан трособан стан на продају на одличној локацији у полу-централном дијелу.
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB